Paskambinkite į studiją

Kraunasi...
Laidą ar jos ištrauką parsisiųsti galite tik asmeniniam naudojimui. Viešinti laidą ar jos ištrauką kitais, tarp jų - ir komerciniais, tikslais ir kanalais, laidos turinį paversti tekstu ir publikuoti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.

Kuo lenktynininkas Antanas Juknevičius gali nustebinti virtuvėje?

2017-10-19, Ketvirtadienis 16:05
Rima Aukštuolytė

Antanas Juknevičiaus yra tituluojamas vienu labiausiai patyrusiu dykumų ralio lenktynininku Lietuvoje. Šiemet jis Dakaro ralyje užėmė 21 vietą ir taip pasiekė geriausią Dakaro ralio rezultatą tarp visų Baltijos šalių. 

Iki naujo Dakaro Pietų Amerikoje likus vos keliems mėnesiams ir vykstant intensyviems pasiruošimo darbams, su A. Juknevičiumi kalbėjome apie kitą jo aistrą – maistą. Jis pasidalijo savo atradimais, pavyzdžiui, kaip net bulvėms, galima suteikti daugiau skonio ir spalvų. Taip pat išgirsite, į kokį dalyką A. Juknevičius visada atkreips dėmesį lėkštėje. 

Žinoma, Dakaro tema nuošalyje neliko. Lenktynininkas atskleidė, koks valgomas talismanas visada keliauja su jų ekipažu ir neleidžia pamiršti Lietuvos. Išgirsite ir apie tikrą Dakaro virtuvę bei tai, kiek kitų šalių ekipažai skiria tam dėmesio. 

Palaikote Žinių radiją? Prisidėkite prie jo veiklos tapdami jo rėmėjais: www.contribee.com/ziniuradijas
Prenumeruoti

Naujausi epizodai